Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal na clásico: “Vanavond is nooit zó duidelijk geweest dat Real Madrid Hazard moet halen, koste wat het kost”

AFP
Heeft u de partij gevolgd op televisie? Dan zult u gezien hebben dat Real Madrid minstens evengoed voetbalde als Barcelona. Twee keer zoveel kansen had. Maar Barça heeft spitsen die scoren. Eden Hazard moet De Koninklijke ­dringend komen redden.

Speelde hij nog voor Real Madrid, dan had het 3-0 gestaan bij de rust, en had over de uitkomst van deze wedstrijd nooit twijfel ­bestaan. Je gaat het pas missen als het weg is. Cristiano Ronaldo, de jarenlange doelpuntenmachine van De Koninklijke. 

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rushmore Peetermans

  Hazard reikt nog niet aan de enkels van Ronaldo, maar hij kan nog altijd zijn laatste jaartjes op de bank slijten toch.

 • Jean Blanquart

  Willy Niclaes: beste voetballer van Frankrijk beste jongere in Frankrijk, idem in het VK, kampioen met Lille en Chelsea, bekers, Europa League! ja niet zo slecht hè

 • alfons Detemmerman

  Hazard naar Real .... Hopelijk veel plaats bij de reserven. Hij staat nu al bij de reserven van Chelsea

 • Leopold Op De Locht

  Hazard al ooit zien schitteren tegen een grote ploeg? Hij gaat echt het probleem van real niet oplossen, eerder een miskoop.

 • Caroline Bammens

  Als het puur een probleem is van doelpunten maken, dan is er in België een beter alternatief dan Hazard. Maar, alhoewel hij in de top 10 aller tijden van doelpuntenmakers in de Premier League staat, zal de Belgische voetballiefhebber nooit een grote fan van hem worden...

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00

Video