Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal na clásico: “Vanavond is nooit zó duidelijk geweest dat Real Madrid Hazard moet halen, koste wat het kost”

AFP
Heeft u de partij gevolgd op televisie? Dan zult u gezien hebben dat Real Madrid minstens evengoed voetbalde als Barcelona. Twee keer zoveel kansen had. Maar Barça heeft spitsen die scoren. Eden Hazard moet De Koninklijke ­dringend komen redden.

Speelde hij nog voor Real Madrid, dan had het 3-0 gestaan bij de rust, en had over de uitkomst van deze wedstrijd nooit twijfel ­bestaan. Je gaat het pas missen als het weg is. Cristiano Ronaldo, de jarenlange doelpuntenmachine van De Koninklijke. 

Je hebt 15% van dit artikel gelezen
15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Rushmore Peetermans

  Hazard reikt nog niet aan de enkels van Ronaldo, maar hij kan nog altijd zijn laatste jaartjes op de bank slijten toch.

 • Jean Blanquart

  Willy Niclaes: beste voetballer van Frankrijk beste jongere in Frankrijk, idem in het VK, kampioen met Lille en Chelsea, bekers, Europa League! ja niet zo slecht hè

 • alfons Detemmerman

  Hazard naar Real .... Hopelijk veel plaats bij de reserven. Hij staat nu al bij de reserven van Chelsea

 • Leopold Op De Locht

  Hazard al ooit zien schitteren tegen een grote ploeg? Hij gaat echt het probleem van real niet oplossen, eerder een miskoop.

 • Caroline Bammens

  Als het puur een probleem is van doelpunten maken, dan is er in België een beter alternatief dan Hazard. Maar, alhoewel hij in de top 10 aller tijden van doelpuntenmakers in de Premier League staat, zal de Belgische voetballiefhebber nooit een grote fan van hem worden...