Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal maakt zich zorgen over de toestand van Eden Hazard: “De ellende mag gaan ophouden”

Eden Hazard zit wel gewoon in de selectie, maar toch lijkt hij nog niet uit het sukkelstraatje.
Real Madrid/HLN Eden Hazard zit wel gewoon in de selectie, maar toch lijkt hij nog niet uit het sukkelstraatje.
‘Hazard sigue arrastrando incomodidad en el tobillo.’ Hazard blijft last ondervinden aan de enkel. Het verscheen dinsdag in de Madrileense pers. Niet goed (alweer). Zijn aantreden van vrijdag tegen Manchester City is twijfelachtig. Wat is er aan de hand met Eden Hazard? Een (gevoelig) achtergrondverhaal van de hand van onze chef voetbal Stephan Keygnaert, die zich zorgen maakt over de Rode Duivel.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Alexander Stroobants

    Er zijn ergere dingen in het leven dan dat.

  • Tom Van Genechten

    Als dat al ellende genoemd mag worden dan heeft hij nog niet veel meegemaakt in zijn leven. Men moet die voetballers niet nog meer gaan ophemelen dan nu al het geval is. Als hij morgen stopt met voetballen kan hij nog een perfect gelukkig leven hebben. Er zijn er andere die echte ellende moeten trotseren.

  • percy colman

    Inderdaad,dit begint stillaan ambetant te worden,verontrustend zelf.