Ongelooflijke actie van Dembélé gaat de wereld rond: Franse winger pakt uit met vijf soortgelijke bewegingen op enkele seconden tijd, Barça verslaat Villarreal

Dembélé kapte zijn tegenstander vijf keer uit, waarna een zwakke voorzet volgde.
rv Dembélé kapte zijn tegenstander vijf keer uit, waarna een zwakke voorzet volgde.
Barcelona
BAR
Barcelona BAR
2
0
Villarreal CF VIL
VIL
Villarreal CF
FC Barcelona heeft een achtste seizoenszege geboekt in de Primera Division. De Catalanen wonnen op eigen veld zuinig met 2-0 tegen Villarreal na een matige partij. Gerard Piqué zorgde in de eerste helft met een rake kopbal voor 1-0 en diep in de tweede helft lukte de ingevallen Carles Aleña de 2-0 op assist van Lionel Messi.

‘t Was niet allemaal even sprankelend wat Barça vanavond op de mat legde. En dat leek Ousmane Dembélé ook wel te beseffen. De nonchalante Franse winger pakte in de eerste helft uit met een ongelooflijke dribbel. In de buurt van de achterlijn kapte Dembélé zijn rechtstreekse tegenstander Alfonso Pedraza liefst vijf keer uit op acht seconden tijd. Nadien volgde wel een slechte voorzet, maar daar kon Camp Nou wel mee leven. Dembélé kreeg een open doekje van het thuispubliek na zijn opvallende actie.

De goals:
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Wouter Van de Walle

  Mooi maar niet echt efficiënt, het is niet dat hij uiteindelijk helemaal voorbij zijn mannetje raakt

 • Johan Dekkers

  De slechtste van het veld .....krijgt geen bal voor het doel.....circusartiesten brengen niets....kan geen normale één tweetjes.....

 • Eddy Rich

  Word beter dan Mpabbe

 • Dimitri Mostrey

  Altijd grappig, een Amerikaanse verslaggever voor een voetbalwedstrijd. Die zijn gewoon Amerikaans voetbal te becommentariëren. Als je de ogen dichtdoet zou je zweren dat het... Amerikaans voetbal is.