Nieuwe clean sheet voor sterke Courtois: Real Madrid rekent af met Valencia en ingevallen Batshuayi

EPA
Real Madrid
RMA
Real Madrid RMA
2
0
Valencia CF VAL
VAL
Valencia CF
Real Madrid heeft in het Estadio Santiago Bernabéu de punten thuisgehouden tegen Valencia: 2-0. Een nieuwe clean sheet dus voor Thibaut Courtois, die tijdens de partij meermaals z’n klasse toonde. Michy Batshuayi viel twintig minuten voor affluiten in.

Droomstart voor Real, dramatisch begin voor Valencia. Wass kopte in de achtste minuut een voorzet van Carvajal prompt voorbij z'n eigen doelman: 1-0. Vervolgens bleef de Koninklijke de wet dicteren, maar voor rust viel er geen doelpunt meer.

Valencia herpakte zich in de tweede helft. Real kreeg het prompt lastig. De 1-1 hing in de lucht. Maar Courtois hield z'n netten schoon. De Rode Duivel haalde eerst het leer uit de voeten van Mina, nadien pakte de Belgische doelman uit met een geweldige save op een schot van de ingevallen Batshuayi. 

Al hadden de twee fases sowieso geen doelpunt opgeleverd, aangezien de lijnrechter met z’n vlag stond te zwaaien. Geen 1-1 dus, wél in de slotfase nog de 2-0. Vazquez was het eindstation van een snelle tegenaanval. Meteen ook de eindstand.

REUTERS
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.