Ga naar de mobiele website
^ Top

Neymar ook in beroep geschorst voor 'Clasico', Barça nu naar rechtbank

Getty Images
Het beroep van FC Barcelona tegen de schorsing van Neymar heeft geen resultaat opgeleverd. De Spaanse voetbalbond oordeelde dat de Braziliaanse aanvaller geschorst blijft en dus zondag niet kan meespelen in de 'Clásico' tegen Real Madrid. Barça kondigde al aan naar de hoogste instantie in Spanje - het Spaanse Sporttribunaal TAD - te stappen om Neymar alsnog te kunnen opstellen.

Neymar werd op 8 april in de uitwedstrijd bij Malaga (2-0) met rood (twee keer geel) van het veld gestuurd. De rode kaart betekende een automatische schorsing van één duel. De Spaanse bond besloot daar twee wedstrijden aan toe te voegen omdat Neymar bij het verlaten van het veld cynisch applaudisseerde richting de vierde official.

Neymar zat inmiddels één duel schorsing uit. Het duel van zondag in Madrid kan beslissend zijn voor de titel: Real heeft drie punten voorsprong en een duel minder gespeeld.

Meer over1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Frans Collert

    Moet zich leren gedragen, is van mentaliteit een klein kind. Sport is kunnen winnen en waardig kunnen verliezen. Barcelona is wat ziek op alle fronten.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00
Meld een bug