Na 'njet' van Neymar: Real Madrid blijft piste-Hazard onderzoeken, ploegmaat roept Rode Duivel op om bij Chelsea te blijven

REUTERS

Real Madrid onderzoekt nog altijd de opties om Eden Hazard aan te trekken. Zeker na de 'njet' van Neymar, die bij PSG blijft. De komende dagen staan er meetings gepland, ook met de entourage van Hazard, maar Chelsea is voorlopig nog altijd niet bereid om zijn sportieve en commerciële uithangbord zomaar naar Madrid te laten verkassen. En Real lijkt op dit moment niet happig om een wereldrecordsom - lees meer dan 225 miljoen euro - neer te tellen voor de Rode Duivel. Er zal stevig onderhandeld moeten worden. Hazard, die weet wat hij bij Real kan verdienen, hoopt zelf dat de droomtransfer er komt. Hij wil graag naar Spanje.

Ondertussen lanceren websites, die allen gretig clicks proberen mee te grissen, op weinig gebaseerde geruchten. Zo kondigde Le 10 Sport een akkoord voor 190 miljoen aan tussen Real en Chelsea. Een bericht dat ze later in een ander artikel tegenspraken. In Spanje zelf blijft het betrekkelijk stil rond Hazard. Real heeft zijn bevriende media nog niet het sein gegeven dat een deal in de pijplijn zit.

Photo News

Ondertussen heeft Cesc Fabregas aan de pers bekendgemaakt dat hij Hazard liever niet ziet vertrekken bij The Blues. Hazard is de beste speler bij de ploeg en Chelsea heeft hem nodig, oordeelt de Spaanse international.

"Ik denk dat hij onze beste speler is en dat Chelsea zijn beste spelers moet houden. We zijn een topclub, we willen een topteam zijn, we willen dingen winnen en daarvoor heb je je beste spelers nodig. Eden is daar één van. Hij weet dat hier iedereen hem graag ziet, de fans, de club, de spelers. We hebben hem nodig."

"Ik weet niet precies wat hij in gedachten heeft, maar vanuit ons standpunt is hij absoluut een belangrijke speler voor ons", aldus nog Fabregas. "Hij is een voetballer met wie we allemaal graag samenspelen, vooral ik. Het is aan de club en aan Eden om te beslissen, maar voor ons is hij onze belangrijkste speler. We willen dat hij blijft."

AFP9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frans Peeters

  Madrid geeft enkel geld uit voor goede spelers

 • Mr. Real

  het Chelsea van Conte was inderdaad te verdedigend, de nieuwe coach speelt veel meer aanvallender.

 • eric debanne

  Hij is te goed voor een club als Chelsea ! Moet zeker weg

 • Amaury Van Kerkhove

  Hazard hoort niet thuis in Chelsea de club is te verdedigend terwijl real heel veel aanvallen Dat past bij Hazard

 • Guido Ceuleers

  Is zeer goede voetballer, maar zal in Madrid niet veel aan de bak komen, vrees ik. Bovendien 225 miljoen is hij zeker niet waard, doe er daar maar minimum 100 vanaf.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00