Ga naar de mobiele website
^ Top

Mourinho aan vooravond CL-duel: "Morgen zullen we een (h)echt team zien"

getty
Real Madrid is met een 4 op 12 slecht begonnen aan de Primera Division, de Spaanse voetbalcompetitie. Na de nederlaag van afgelopen weekend in Sevilla (1-0) was trainer José Mourinho bijzonder hard voor zijn spelers. Aan de vooravond van het belangrijke CL-duel met Manchester City klinkt een heel ander geluid uit de mond van 'The Only One': "Ik ben verantwoordelijk voor deze slechte start."

"Ik heb weinig toegewijde spelers. Ze zitten met hun hoofd bij andere zaken dan voetbal, dan is het moeilijk", zo liet de Portugese coach afgelopen weekend optekenen na de pijnlijke nederlaag tegen Sevilla. Vandaag stuurde Mourinho zijn mening bij. "De grootste verantwoordelijkheid voor onze dramatische start ligt bij mij. Ik ben er niet in geslaagd om een hechte groep te creëren. Ik heb mijn spelers onvoldoende kunnen motiveren."

Toch geeft José de moed niet op. Hij ziet de clash met het Manchester City van Vincent Kompany met vertrouwen tegemoet. "Morgen zullen we een hecht team zien. Iedereen zal voor elkaar door het vuur gaan en het beste van zichzelf geven."

ap
ap
ap
getty
getty
reuters
getty


Heb je even?

Sluiten

Wij zijn erg benieuwd naar je eerste indruk van de nieuwe HLN website. Heb je een minuutje tijd om enkele vragen te beantwoorden?

Meld een bug