Messi lukt hattrick en laat Camp Nou daveren met twee briljante vrije trappen

REUTERS
Barcelona
BAR
Barcelona BAR
4
1
RC Celta CEL
CEL
RC Celta
Een nieuwe machtsontplooiing van Lionel Messi. Eerst een simpele penalty die teniet werd gedaan door een knappe vrije trap van Olaza, maar nadien kwam de Argentijnse wereldster van Barcelona tegen Celta de Vigo helemaal onder stoom. Want wat Olaza één keer deed, lukte ‘De Vlo’ tweemaal. Vlak voor rust tekende hij met een weergaloze vrije trap voor de nieuwe Catalaanse voorsprong, na rust deed hij dat nog een keer fijntjes over. De hattrick. Busquets zorgde voor de 4-1-eindstand. 

Het was voor de nummer 10 van Barça zijn eerste hattrick sinds 18 september vorig jaar, toen hij in Camp Nou drie keer scoorde in de Champions League tegen PSV (4-0). Messi zorgde ervoor dat zijn ploeg na twaalf speelrondes nog steeds bovenaan staat in La Liga. Barcelona heeft evenveel punten als Real Madrid (25), maar een iets beter doelsaldo. De Madrilenen wonnen eerder op de dag bij Eibar (0-4).

De 1-0

De 1-1

De 2-1

De 3-1

De 4-1

AFP
AFP
AFP
AFP
AP
AP7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • marion vermoet

  Geniet er nogmaals even van “Ronaldo -Messi” want na deze twee is het over en uit!!!

 • Bart Devriendt

  Sinds de hattrick tegen PSV, heeft hij er al 3 bij hoor ! Levante-Barcelona, Sevilla- Barcelona, Betis-Barcelona van vorig seizoen. Het is de eerste in Camp Nou sinds die tegen PSV.

 • Michel Meskens

  Je mag zeggen wat je wil maar wat een spelerr die Lionel Messi

 • rik cappelle

  Aan die van Olaza was niks verkeerd maar die twee van Messi....olala. Ik kan bijna niet begrijpen hoe hij bij die eerste vrije trap vanop die plaats de bal zo goed als in het zijnet krijgt. Hoeveel effect moet ge dan niet op die bal trappen/krijgen ? Niet te geloven ! Van rechts naast het doel de bal in het rechter zijnet krijgen ....Pffff.

 • Rick Daelemans

  De beste ooit!