Messcherpe Eden Hazard werkt keihard aan comeback: “En nu met de bal”

Eden Hazard werkt keihard aan z'n comeback.
Twitter SM Futbol Eden Hazard werkt keihard aan z'n comeback.
Hij is bijna terug. Eden Hazard staat dicht bij een comeback na z'n stevige enkelblessure. Voorlopig blijft het nog een vraagteken wanneer de Rode Duivel de competitie in Spanje opnieuw zal hervatten, maar dat moment nadert. Wat wel vaststaat: Hazard werkt keihard aan z'n terugkeer. De overtollige grammetjes die hem werden verweten na de zomerbreak lijken definitief van de baan. 

Real-coach Zinedine Zidane liet het zich gisteren al ontvallen op de persconferentie: “Hij staat terug op het trainingsveld, maar traint voorlopig nog individueel, het blijft afwachten wanneer we hem terug op het veld mogen verwachten”. Dat moment blijkt almaar dichterbij te komen, bewijst ook bovenstaand filmpje. Hazard gooide er ook nog wat Spaanse woorden achteraan: “Eerst werken in de fitness, nu buiten oefeningen doen met de bal”.  

Hazard oogt scherp en zal fysiek in orde zijn bij z’n comeback, dat is ook de sociale netwerken niet ontgaan. Maar wanneer we die terugkeer mogen verwachten blijft voorlopig een groot vraagteken. De derby tegen stadsrivaal Atletico van komend weekend lijkt vooralsnog te vroeg te komen. Ondanks hun leiderspositie in Spanje kan Real de flitsen van Hazard goed gebruiken. Het ontbreekt de Spaanse grootmacht vaak aan frisse ideeën op het veld. Balbezit in overschot, maar het swingende ontbreekt vaak. Daar moet Hazard opnieuw voor zorgen. 

Eden Hazard traint opnieuw met bal.
Dugout Eden Hazard traint opnieuw met bal.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • cindy borremans

    Blessure komt goe uit voor de CL en EK,

  • Luc Bours

    Hij staat scherper dan ooit!!! Hij gaat knallen, de laatste maanden van de competitie, en dan het EK natuurlijk Zo heb ik hem jaren niet gezien zo fit/scherp

  • Gerard Akkermans

    Ja ja hij staat messcherp! Op training zeker?