Mallora legt Atlético Madrid niets in de weg, dit keer geen glansrol voor Carrasco

AFP
Atlético Madrid
ATM
Atlético Madrid ATM
3
0
Real Mallorca MLL
MLL
Real Mallorca

Dit keer geen glansrol voor Yannick Carrasco, wel een eenvoudige zege van Atlético Madrid tegen Mallorca (3-0). Halfweg hadden de Madrilenen hun schaapjes al op het droge. Álvaro Morata had op het halfuur wel twee penalty’s nodig om de openingstreffer binnen te knallen. Z’n eerste elfmeter werd gepakt door Reina, maar de Mallorca-doelman kwam volgens de VAR te snel van zijn doellijn. Morata kreeg een herkansing en miste dit keer niet. Net voor rust kon Morata weer juichen. De Spaanse spits tikte zijn tweede van de avond simpel binnen, de lage voorzet van Llorente was perfect. Tien minuten voor tijd zorgde Koke voor de 3-0-eindstand. Carrasco zat dan al even op de bank. De Rode Duivel ging na 54 minuten rusten. 

Dankzij de zege staan Los Rojiblancos steviger op de derde plek. Het heeft nu vijf punten voorsprong op Sevilla, dat maandag wel nog Eibar over de vloer krijgt.

AFP
EPA
REUTERS
AFP
EPA
EPA
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.