Het is straks zover: Thibaut Courtois maakt vanavond zijn debuut voor Real Madrid

REUTERS

Thibaut Courtois maakt vanavond zijn debuut in doel van Real Madrid. De Rode Duivel moest in de eerste twee competitiematchen nog toekijken vanop de bank, maar vanavond krijgt hij van coach Julen Lopetegui de voorkeur op Keylor Navas. Courtois sukkelde in de eerste dagen wat met de knie, maar traint intussen al ruim drie weken mee met de groep. De Bilzenaar is klaar voor het grote werk.

Concurrent Keylor Navas werd donderdag nog verkozen tot beste Champions League-doelman van het voorbije voetbalseizoen en paste voor de aankomende twee oefeninterlands met Costa Rica. Hij wil zich volop focussen op de strijd om die begeerde plek onder de lat bij Real. 'De Koninklijke', dat met 6/6 aan het seizoen begon, neemt het vanavond (20u45) op tegen Leganés. Op papier een hapklare brok. 

Photo News10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk Tuymans

  Den dikke nek..! Hij zal er rap terug uit zijn.

 • Kurt De coninck

  Hopelijk spelen ze de bal niet door zijn benen en flatert hij niet of hij zal een lange tijd de doublure van navas kunnen zijn

 • Kevin Noël

  Nice. Wel jammer voor Navas...verkozen tot beste keeper in de CL en 6 op 6 in de competitie beter kan je niet doen en toch vlieg je op de bank.

 • jacques vansteenkiste

  en straks zijn eerste flater..

 • PAOK Saloniki

  Forza Navas!!