Het is straks zover: Thibaut Courtois maakt vanavond zijn debuut voor Real Madrid

REUTERS

Thibaut Courtois maakt vanavond zijn debuut in doel van Real Madrid. De Rode Duivel moest in de eerste twee competitiematchen nog toekijken vanop de bank, maar vanavond krijgt hij van coach Julen Lopetegui de voorkeur op Keylor Navas. Courtois sukkelde in de eerste dagen wat met de knie, maar traint intussen al ruim drie weken mee met de groep. De Bilzenaar is klaar voor het grote werk.

Concurrent Keylor Navas werd donderdag nog verkozen tot beste Champions League-doelman van het voorbije voetbalseizoen en paste voor de aankomende twee oefeninterlands met Costa Rica. Hij wil zich volop focussen op de strijd om die begeerde plek onder de lat bij Real. 'De Koninklijke', dat met 6/6 aan het seizoen begon, neemt het vanavond (20u45) op tegen Leganés. Op papier een hapklare brok. 

Photo News9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Dirk Tuymans

  Den dikke nek..! Hij zal er rap terug uit zijn.

 • Kurt De coninck

  Hopelijk spelen ze de bal niet door zijn benen en flatert hij niet of hij zal een lange tijd de doublure van navas kunnen zijn

 • Kevin Noël

  Nice. Wel jammer voor Navas...verkozen tot beste keeper in de CL en 6 op 6 in de competitie beter kan je niet doen en toch vlieg je op de bank.

 • jacques vansteenkiste

  en straks zijn eerste flater..

 • Hendrik Weckseler

  Eindelijk navas kan dan wel beste champions league doelman zijn thibaut is wk doelman dat is toch een trapje hoger maar het word daar dit jaar een stevige strijd moge onze Belgische nr1 winnen