Herstel verloopt trager dan verwacht: Eden Hazard ten vroegste eind januari opnieuw op het veld bij Real Madrid

AFP
Het is ondertussen exact een maand geleden dat Eden Hazard een enkelblessure opliep in de Champions League-wedstrijd tegen PSG. Toen kreeg hij een stevige tik van collega-Rode Duivel Thomas Meunier. De blessure van Hazard herstelt trager dan verwacht, waardoor hij volgens de Spaanse krant Marca ten vroegste eind januari-begin februari opnieuw inzetbaar zal zijn. 

Halfweg december waren de berichten rond de blessure van Hazard nog positiever. Toen stelde de club de supercup van begin januari als doel, maar dat haalt Hazard dus zeker niet. De blessure aan de enkel herstelt te moeizaam en Hazard revalideert nog altijd alleen. Trainer Zinédine Zidane en de medische staf van Real Madrid willen geen risico nemen en rekenen erop dat Hazard over een dikke maand opnieuw topfit zal zijn. 

REUTERS
REUTERS4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Cynthia De pannemaeker

  WA ne bleiter is da, nu is hij bij zijn ploeg van zijn dromen eerst te vet 20 kilo en nu weer geveinsde blesure.. Als men in lagere klasse sanderdaags niet aan het werk gaat met vroege ploeg word je ontslagen... En verdien je maar 1500 euro per maand Janet!!!

 • robrecht Peeters

  op het veld maar nog niet zeker in het veld indien zijn loopbaan niet definitief achter de rug is natuurlijk wat ook kan, in een woord een dubbeltje op zijn kant.

 • Ilias Lierden

  Clasico op 12 januari? Die is pas op 1 maart gepland.

 • Andy Staelens

  Hopelijk haalt de boer die hier verantwoordelijk voor is, het Europees kampioenschap dan binnen. Maar dat zal niet zeker?