Hazard zit opnieuw in Real-selectie, Zidane: “Er is geen terugval”

Eden Hazard vandaag op training.
Real Madrid Eden Hazard vandaag op training.
Eden Hazard maakt deel uit van de Real-selectie voor de match van morgen tegen Alavés. De Rode Duivel trainde deze voormiddag zonder veel problemen opnieuw mee. “Er is geen terugval of blessure.”

Oef. Eden Hazard zit opnieuw in de selectie van Real Madrid, nadat hij eerder dit seizoen al 25 matchen miste door blessures. Deze ochtend trainde hij ook al zonder veel problemen mee met de groep.

Achteraf sprak Zidane. “Hazard kent geen terugval of blessure. Het zijn gewoon wat kleine ergernissen. Hij trainde vandaag op een normale manier en ik hoop dat we de komende La Ligamatchen en de resterende Champions Leaguewedstrijden op hem beroep kunnen doen. Hij wil het team helpen. Die kleine irritaties storen hem, dat is normaal. Maar schrik heeft hij niet.”

Zidane.
AFP Zidane.

Titelstrijd

In La Liga is Real nog vier speeldagen verwijderd van een 34ste landstitel, de eerste sinds 2017. In de stand heeft Real een voorsprong van één punt op FC Barcelona, dat weliswaar een wedstrijd meer op de teller heeft. In augustus is er vervolgens de Champions League, waarin Real in de terugwedstrijd van de achtste finales een 1-2-nederlaag tegen Manchester City moet zien ongedaan te maken. 

Eden Hazard vandaag op training.
Real Madrid Eden Hazard vandaag op training.
Eden Hazard vandaag op training.
Real Madrid Eden Hazard vandaag op training.
Eden Hazard en Karim Benzema.
EPA Eden Hazard en Karim Benzema.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.