Hazard pakte Bernabéu in, maar voor familieman in Eden waren zijn kids nog dat tikkeltje belangrijker

Ethan, Thorgan, papa Thierry, voorzitter Pérez, Eden, mama Carine en Kylian.
REUTERS Ethan, Thorgan, papa Thierry, voorzitter Pérez, Eden, mama Carine en Kylian.
Geen Natacha Van Honacker en kinderen Yanis (8), Leo (6) en Samy (3) in Bernabéu. De kroost van Eden Hazard bleef in Londen. “Want ze moeten naar school”, klonk het in de speech van de Rode Duivel. Tekenend voor de plichtbewustheid en nuchterheid van de fonkelnieuwe Galáctico. 

Toen Gareth Bale in 2013 werd voorgesteld bij de Madrilenen, nam hij haast zijn hele familie mee. Ook Thibaut Courtois werd afgelopen zomer geflankeerd door een hele clan. Zo mochten onder andere zijn twee kinderen, Adriana en Nicolas, na de gebruikelijke speeches mee op de foto én op het veld, net als zijn ex en moeder van de kinderen, Marta. Bij Hazard gisteravond een pak minder naasten. Mama Carine, papa Thierry en broers Ethan, Thorgan en Kylian gingen mee op de foto. Een plechtig moment, maar de sérieux werd al snel doorbroken door Eden en Thorgan.

Niet op de foto: Edens echtgenote Natacha Van Honacker en kinderen Yanis (8), Leo (6) en Samy (3). Want life goes on, zelfs als Eden bij de meest prestigieuze club op aarde wordt voorgesteld. “Hola a todos! Bedankt aan de voorzitter en bedankt aan mijn ouders, mijn broers en mijn familie, die in Londen is gebleven, want de kinderen moeten naar school.” Tekenend voor de familieman in Eden Hazard. 

Ethan, Thorgan, papa Thierry, voorzitter Pérez, Eden, mama Carine en Kylian.
Photo News Ethan, Thorgan, papa Thierry, voorzitter Pérez, Eden, mama Carine en Kylian.2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Danny De Ruelle

    @Gil Groenewijn u hebt blijkbaar iets gemist, waar is da feestje sprak hij perfect uit, en als echte sportliefhebber maakt het niet uit welke taal iemand spreekt het zijn de skills en de begeestering die hij brengt voor het grote publiek die tellen en waarvan wij kunnen genieten

  • Gil Groenewijn

    Wat een opgeklopt gedoe allemaal. Hazard pakt Bernabeu in ! Kan het eens een beetje normaal blijven ? En dan over dat Spaans en die paar Spaanse woorden die zo noodzakelijk zijn , wanneer komen die paar zinnen in het Vlaams beste Chef Sport , daar kwam nooit iets ' noodzakelijk' van . Laat voetballers ook maar eens ' plichten' hebben naar Vlaamse supporters aub.