Hazard mist ook duel tegen Alaves: “Als de pijn zich maar niet in de geopereerde enkel situeert...”

Eden Hazard aan het werk tegen Espanyol.
EPA Eden Hazard aan het werk tegen Espanyol.
Eden Hazard trainde gistermorgen mee met de groep - net als maandag. In zoverre dat hij duels, contacten vermeed. De wedstrijd van morgen tegen Alaves haalt Hazard niet. En dat is niet zo’n goed nieuws.

Vooral omdat vanuit Madrid doorsijpelt dat Hazard zélf eerlijk aangeeft dat hij opnieuw pijn voelt aan de geopereerde rechterenkel en zich niet honderd procent fit voelt. Eden Hazard die in zijn carrière zelden of nooit geblesseerd was nu ineens ‘een zorgenkind’ bestempelen, is kort door de bocht, maar onbekommerd is men niet binnen Real Madrid.

Gespecialiseerde sportartsen in België die we raadpleegden, vragen zich af of de pijn die Hazard voelt zich situeert ín de geopereerde enkel of in de zone er rond - in het laatste geval spreken de specialisten van “een normale reactie op een zware operatie”. Is er daarentegen weer een probleem in het enkelgewricht zelf...

De medische staf van Madrid is - naar verluidt - vooralsnog niet in paniek; getuige daarvan dat zij Hazard laten opdraven in delen van de groepstraining. Zij doen er alles aan om het gewricht weer elastisch te maken. Hazard miste dit seizoen al 25 wedstrijden door blessures. 

Ook bondscoach Roberto Martínez zou zich nog geen zorgen maken. Vandaag geeft Zinédine Zidane een persconferentie waarop ongetwijfeld een update volgt

Lees ook: 

Onze chef voetbal Stephan Keygnaert over de pijn van Eden Hazard: “De toestand is ernstig maar niet hopeloos”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Eden Hazard op training bij Real.
Real Madrid Eden Hazard op training bij Real.11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • jozef van riel

  In 7 seizoenen gemiddeld 32 maal aan de aftrap gestaan voor Chelsea in de Premier League. Het laagste aantal 25 in seizoen 15/16. Best mooie cijfers voor een 'man van glas'!!

 • Raf Leysen

  Real heeft sowieso spijt van deze aankoop, ik begrijp niet dat ze zoveel voor em betaalden. Hij was ook bij Chelsea alleen maar goed voor de 3e of 4e goal. Komt niet tot aan de enkels van Ronaldo. Flopaankoop

 • Erik Audenaert

  Een héél goede speler ???????? Als je maar 1 assist kunt geven op één wedstrijd zonder zelf een doelpunt te maken ? Ga dan een paar klassen lager spelen hé en niet in een topclub .

 • François Nuyts

  Ik heb mij al dikwijls afgevraagd , hoe is het mogelijk dat hij zo weinig gekwetst wordt . Want als je ziet hoe hij soms neer geschopt wordt is dat eigenlijk ongelofelijk . Maar het zou wel eens kunnen dat wat er nu gebeurd een gevolg is van al die fouten (tackels) die hij al heeft moeten ondergaan de vorige jaren .

 • André Van der Poorten

  Goeie voetballist , daar niks over , maar opgeklopt in de pers , zichzelf opgeklopt , Madrid kon blijkbaar niet verder zonder hem . Hopelijk ontploft het ballonnetje niet voortijdig . Ze hebben daar nog zo ene miljardair lopen , Bale genaamd .