Hazard-loos Real Madrid lijdt eerste nederlaag op het veld van Mallorca

REUTERS
Real Mallorca
MAL
Real Mallorca MAL
1
0
Real Madrid RMA
RMA
Real Madrid
Mallorca heeft Real Madrid een eerste seizoensnederlaag in Spanje toegediend. Het werd 1-0 in het Iberostar Estadi. Eden Hazard, die voor de vierde keer papa werd, was niet van de partij. 

Geen Hazard, Thibaut Courtois was er wél bij. En de doelman moest zich al snel omdraaien. In de zevende minuut knalde Lago Júnior het leer in de verste hoek: 1-0 voor Mallorca. De Koninklijke probeerde nadien de partij in handen te nemen, maar de gelijkmaker bleef uit.

In de tweede helft werd Alvaro Odriozola, de rechtsback van Real, nog met rood (twee keer geel) van het veld gestuurd. 't Werd een avond om snel te vergeten voor Courtois en co. Eindstand: 1-0. Barcelona is zo opnieuw leider, Real volgt als tweede op één punt van de Blaugrana.

REUTERS
REUTERS
REUTERS
REUTERS5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk Tuymans

  De rechtbank in Madrid kan de uitslag nog omkeren en de spelers van Mallorca een celstraf opleggen. Zijn ze daar gewoon in Spanje.

 • Jacques Hillaert

  Triestige ploeg, op Courtois afgeven is een gemakkelijke oplossing, triestige supporters

 • frankie bressinck

  Een schande was het! Na 7 minuten achterkomen en niet kunnen ophalen tegen een simpele ploeg als Mallorca! Spelers als James, Odriozola, Militao, Vinicius, Jovic e.a zo zijn er dertien in een dozijn!

 • Roger Deprez

  Het probleem zit niet bij de Belgen, het zit in het middenveld veel te weinig aanvoer voor de aanval en te zwak om de verdediging te helpen op de flanken.

 • Francis Smet

  De kranten en supporters in Spanje kunnen de nederlaag nu niet op Hazard steken, dus zal het weer die andere Belg zijn die de kop van jut is. Blijkbaar speelt Real maar met twee spelers.