Eden Hazard traint voor het eerst mee met Real Madrid

.
Real Madrid .
Eden Hazard trainde voor het eerst mee met Real Madrid. De Rode Duivel komt komend weekend wel niet in actie tegen Real Sociedad.

Real Madrid laste vandaag een nieuwe training in. Opvallende aanwezige op het veld: Eden Hazard. De Rode Duivel trainde -naar aanloop van het nieuwe seizoen- voor het eerst met de Koninklijke, al raakt hij wel niet klaar voor de competitieopener van zondag tegen Real Sociedad. 

Eerder deze maand werd Hazard door Roberto Martínez geselecteerd voor de Nations League-duels van de Rode Duivels tegen Denemarken en IJsland, maar de aanvaller kwam ook toen geen minuut in actie.

.
Real Madrid .
.
Real Madrid .7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Tommy De Kinder

  Aanspeelpunten, aanspeelpunten en ...

 • Anthony Peeters

  Staat precies toch scherper dan vorig jaar

 • jozef van riel

  Dat is voetbal hé Gilles. Wat moet Lozano dan wel niet zeggen tegen Desloover? Wasilevski tegen Witsel?

 • GILLES VAN HECKE

  Allemaal dankzij Meunier

 • Roger Deprez

  Over de top en op de terug weg of beter gezegd verzadigd, om te slagen bij Real zal hij uit heel ander vaatje moeten tappen, wat hij kon doen bij Chelsea zal in Madrid niet pakken.