Eden Hazard sukkelt met hamstrings en moet La Liga-debuut voor Real uitstellen

Eden Hazard vandaag op training.
AFP Eden Hazard vandaag op training.
Geen La Liga-debuut voor Eden Hazard morgen. De Rode Duivel is niet meegereisd met Real Madrid naar Celta de Vigo. Hazard liep op training een klein scheurtje op in het bovenbeen. Hij is mogelijk enkele weken out. 

Een laatste zware trainingsweek en de gevolgen. Hazard trainde vandaag nog mee, maar lichte pijn in de hamstring blijft opspelen. Bij Real beslisten ze dan ook geen risico’s te nemen en hem uit de selectie te weren voor de seizoensopener zaterdag tegen Celta de Vigo. Hazard onderging donderdag al een scan, maar nieuwe onderzoeken wezen uit dat er toch schade is: een klein scheurtje.  Het is onzeker of hij de interlands begin volgende maand haalt. 

Sowieso is het een start in mineur voor zijn Realcarrière. De verwachtingen in Spanje zijn hoog. Hazard had in Engeland zelden last van spierblessures. Die waren op een hand te tellen. Op het eind van de jaargang 2012-13 liep hij een serieus hamstringletsel op - een scheurtje toen. Zijn aantal blessures in zeven jaar Engeland was op twee handen te tellen. De enkelbreuk die hij bij de Rode Duivels opliep, hield hem het langst aan de kant: tweeënhalve maand.

Eden Hazard vandaag op training.
EPA Eden Hazard vandaag op training.
Eden Hazard.
Photo News Eden Hazard.16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bart Asselman

  Bert verhaegen, ik sluit me bij je aan.

 • Saelens Nico

  idd bert verhaegen ; ik geef je gelijk ! eden zal het ook dààr wel maken , qua supertalent zet ik hem op 1 samen met destijds enzo scifo en jawel vandenborre (moest die zich gesoigneerd hebben …)

 • van meerhaeghe patrick

  moet zijn nieuwe woning op frissen;

 • Bert Verhaegen

  Tim De Duwer is duidelijk een dokter. Waarom zou Real een speler aan de kant laten en onder een scanner steken als hij te zwaar is. De nonsens die je hier leest van jan met de pet bewijst dat ons onderwijs nog een lange weg te gaan heeft.

 • Dirk Tuymans

  Hij kan nu rustig zen villa schilderen. En misschien wat tijd doorbrengen in de fitness.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00