Eden Hazard kan zijn grote debuut voor Real Madrid in Vigo maken, zijn eerste Clásico is in Barcelona

AFP
Het Estado Balaídos in Galicië, zal Eden Hazard daar een eerste keer schitteren voor Real? Celta Vigo - Real Madrid kwam alvast uit de bus als de openingsaffiche in La Liga voor 'Los Blancos’. 

Celta kon vorig seizoen maar ternauwerdood de degradatie ontwijken en eindigde als 17de. Dat moet lukken voor het new look-Real, in het weekend van 17/18 augustus. Na de trip naar het Balaídos (capaciteit: 31.800 toeschouwers) volgt het weekend erop een thuismatch tegen Valladolid, de club van de Braziliaanse Ronaldo. De vrees bestond dat Real door renovatiewerken aan het Bernabéu pas half september na de interlandbreak voor het eerst thuis kon spelen, maar die blijkt dus ongegrond. Op speeldag 3 trekken Hazard en Courtois naar Villarreal, dan is er Levante thuis om in het weekend van 22 september een eerste echte topper bij FC Sevilla te spelen. Uittredend kampioen FC Barcelona opent in Bilbao en speelt dan thuis tegen Betis.

rv

De eerste Clásico die E. Hazard kan afwerken, volgt op 27 oktober. Ook al buitenshuis: FC Barcelona - Real Madrid. Op 1 maart ontvangt Real in eigen huis Barça. En ook de altijd verhitte derby tegen Atlético werkt Real eerst op verplaatsing af, op 29 september. Real - Atlético is op 2 februari 2020.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Carlos Simonis

  Vreemd dat sommige mensen competities gaan vergelijken. De Duitse, Engelse en de Spaanse competitie zijn de sterkste competitie van heel Europa. Daar voetbal je niet zomaar mee, daar moet je echt presteren. Hazard gaat zeker presteren in Spanje, en zij die dat niet geloven kijken of weinig voetbal, of spelen liever darts.

 • Jos Vangeel

  Ben blij voor Hazard maar ik blijf toch voor Barça

 • nick heyman

  @stefan... beetje rare redenering é?? Hazard technisch 1 van de beste ter wereld, als je da nie ziet geeft volgende al geen zin meer.... premier league veel minder technisch dan de Spaanse competitie en in Engeland was hazard al met voorsprong beste.... kunt ge beetje volgen?

 • Werner Van Crombrugghe

  In Spanje wint hij binnen de 2 jaar de gouden bal

 • Stefan Meulenijser

  Spaans voetbal is geen Engels voetbal hé ! Zal nooit mee kunnen in Spanje....

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00