De indrukwekkende voorstelling van Hazard in vogelvlucht: Madrileense fans sluiten Belg meteen in hun harten

Hazard groet het publiek.
Jan De Meuleneir Hazard groet het publiek.
Wat een dag voor Eden Hazard (28). De Rode Duivel beleefde een ‘Koninklijke’ voorstelling als kersverse Galáctico van Real Madrid. Liefst 45.000 fans gingen door hun dak wanneer hij het veld betrad. “Hala Madrid”, klonk het. Herbeleef het hier.56 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ingrid Charlier

  Eden veel geluk in Madrid ik ben er zeker van dat je schitterende jaren tegemoet gaat. Jij verdient dit 100%.

 • Gerard Braeckmans

  Ach, voetbal. Wie het meeste betaalt voor de spelers wint. Ja, ze worden verkocht en gekocht, verhandeld eigenlijk. Dat is alles.

 • Dirk Brouns

  Nando Garcia Fernandez Idd maar dat hebben ze jaren geleden bijna voor appel en ei verkregen van de stad :) Dat was ook geval voor PSG ... Verdoken subsidie ...

 • Annelies Cuxhaven

  ik heb voor de volgende match van Real en Eden al hamburgers besteld,lekker voor om match te volgen

 • Leo Marien

  Eden heeft de juiste attitude, hij is en blijft zichzelf. Hij heeft plezier in z'n spel, de rest volgt automatisch. Familie, fun en niet naast uw schoenen lopen, top man. Er zijn er ook nu weer die jaloers regeren of zelfs ronduit negatief zijn, moeilijk te vatten. Trouwens.... wie het kleine niet eert is het grote niet weerd!!