Daar zijn de eerste Hazard-shirts al (en ze kosten 147,95 euro per stuk)

De ‘comunicado oficial’ is nog maar net gebeurd, maar in sommige officiële fanshops van Real Madrid smeden ze het ijzer nog voor het heet is. Zo circuleren er op Twitter al foto’s die genomen zijn in de fanshop van de ‘Koninklijke’ in de luchthaven van... Barcelona. Uit het beeld blijkt dat onze landgenoot straks het rugnummer 7 zal dragen, maar dat lijkt voorbarig. De aanvoerder van de Rode Duivels heeft immers nog geen nummer heeft gekozen en in de officiële shop van Real liggen shirts met het nummer 7 en de naam Mariano. En toch blijkt dat het shirt er wel degelijk op deze manier in de rekken hangt. Marca, de Spaanse huiskrant van Real zeg maar, contacteerde de shop en kreeg bevestiging dat je voor 147,95 euro dergelijke replica op de kop kan tikken.

Bij de Rode Duivels (en bij Chelsea) speelt Hazard met rugnummer tien. Bij Real is dat nummer weggelegd voor Gouden Bal Luka Modric. Ook de andere 'gangbare’ nummers, op 16 na, zijn bezet. Het nummer 7 hoort dus Mariano Diaz toe, 11 is voor Gareth Bale of Vinicius Jr. komend seizoen. Lucas Vazquez speelt met 17. Mogelijk wordt wel aan één van die spelers gevraagd om zijn nummer af te staan aan Hazard, maar daar is nog geen uitsluitsel over.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jean Emare

  Vooral belachelijke prijs! Voor nen t-shirt?!

 • gunther scheers

  Sorry Chris jij bent duidelijk van beide geen supporter, gelukkig ik wel van Eden en Real

 • GREGOIRE DE GRAEVE

  Alle respekt maar ik vind het overdreven 140milj zo maken zij de voetbal kapot en dat heeft niets te maken met jaloezie en dat is geen enkele speler waard ook al hou ik van voetbal ze zullen hart moeten werken voor hem en de kleine ploegen moeten eruit dan heb ik liever onze kleinere ploegen als Anderlecht,Brugge,gent,standaard,Genk wij moeten altijd maar verkopen om te overleven buffalofan

 • Maarten Debacker

  Die prijzen zijn belachelijk, wetende dat deze T-shirts uit gerecycleerde plastic zijn gemaakt, massa-geproduceerd in ontwikkelingslanden en een reële kostprijs hebben van een paar euro's... Voor deze prijs kan je twee shirts kopen uit de beste Egyptische katoen gemaakt met parelmoeren knopen, vervaardigd door bedreven Japanse ambachtslieden die geen foutjes tolereren en zonder chemische brol.

 • Chris Simlek

  Jammer een van de meest sympathieke gaat spelen voor de onsympathiekste en arrogantste ploeg ter wereld. Dus voor mij mag hij met gelijk welk nummer oplopen ik zal geen matchen buiten de nationale ploeg meer van hem kijken.