Cristiano Ronaldo bekijkt flink bebloede gezicht via gsm van clubdokter en het resultaat zint hem duidelijk niet

Twitter
Real Madrid heeft nog een keer uitgehaald in La Liga. De 'Koninklijke' kwam wel op achterstand tegen Deportivo La Coruña, maar won uiteindelijk nog met duidelijke 7-1-cijfers. En maker van twee doelpunten Cristiano Ronaldo - hoe kan het ook anders? - ging met de hoofdrol lopen. 

Het kanon van 'CR7' zwijgt dan toch niet meer in de Primera Division. De Portugees was vandaag opnieuw goed voor twee treffers in de eclatante zege. Hij maakte de 5-1 en de 6-1, maar achteraf ging er vooral een filmpje op Twitter de ronde. Ronaldo moest even naar de kant nadat hij een onvrijwillige schop in het gezicht van Schär moest verwerken. In het filmpje is te zien hoe een flink bebloede Ronaldo zichzelf bekijkt via de gsm van de clubdokter. Het resultaat zinde hem duidelijk niet.

Ook Gareth Bale etaleerde vanmiddag zijn vorm. De Welshman prikte er ook twee tegen de netten en vooral de 2-1 was een pareltje. De linksbenige Bale mikte het leer perfect in de bovenhoek. Het was overigens de eerste keer in 273 dat Bale, Benzema en Cristiano Ronaldo nog een keer samen op het veld stonden. In de 64ste minuut kwam Benzema Borja Mayoral vervangen waardoor de 'BBC' werd verenigd. Door de zege klimt Real Madrid naar de vierde plek in de stand.

AP
REUTERS13 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • guido Beeckman Guido

  Dat er maar veel proberen hem te evenaren op alle gebied, we zullen dan eens commentaar geven!

 • Juliette Francois

  Ongeacht het feit dat hij een topspeler is en dat hij vrouwen en kinderen heeft, vraag ik me af wat hem belet uit de kast te komen.

 • Alfons Thijs

  Hij gaat het nu chirurgisch laten bijwerken,zoals de rest van zijn lichaam. Kijk eens naar een foto van hem op z'n 18de... Hij is verslaafd aan plastische chirurgie, zijn perfecte sixpack zou zelfs fake zijn!

 • Wouter Van de Walle

  Al die internethelden gaan nooit bereiken wat hij heeft bereikt, en dat door keihard voor zijn vak te leven ;) Kunnen velen van leren

 • danny buyse

  Is meer met zijn eigen uiterlijk bezig dan met voetbal! Gisteren nog eens Messi bezig gezien en dat is nog wat anders en zonder die narcistische show!