Courtois: “Heb me wat druk gemaakt in Eden omdat hij twee ballen verloor na hakje”

Photo News

Alle aandacht ging naar Eden Hazard, maar Thibaut Courtois was degene die Real rechthield in het slot van de wedstrijd tegen Levante (3-2). De wankele defensie blijft een groot probleem bij Real, dat dit seizoen nog niet de nul kon houden. De frustraties van Courtois waren duidelijk merkbaar. “Ik heb me wat druk gemaakt in Eden omdat hij twee ballen verloor na een hakje”, zei de Rode Duivel na afloop, al had hij ook lof voor Hazard. “Bij zijn eerste actie was het bijna meteen raak. Hij brengt veel rust aan de bal, dat is één van zijn troeven.”
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Carlos Simonis

  erik blommaert vertel ons waar jij een verdediging koopt voor 10 miljoen die beter is dan het huidige verdediging van Real Madrid. Courtois krijgt bij de Rode Duivels inderdaad minder goals tegen, omdat men bij de Rode Duivels meer verdedigend speelt dan Real Madrid. Bij de Rode Duivels speelt men snel vanuit een counter bij balverlies van een tegenstander.

 • erik blommaert

  Voor 10 miljoen koop je een verdediging die beter is dan de huidige van real. Bij de rode duivels krijgt courtois amper een goal binnen

 • françois troch

  Real heeft nog steeds geen verdediging en zonder Modric geen middenveld, gelukkig is Benzema in goede doen, en och arme Hazard ze stampen zijn benen van onder zijn lijf op dat half uurtje drie zware fouten waarvan twee met een gele kaart

 • Ronald De Smet

  Wie waant hij zich wel om altijd maar op anderen kritiek uit te brengen.

 • Devos Tom

  2e goal mocht hij ook gekomen zijn