Carrasco ziet vrije trap ingekopt door Diego Costa in nipte zege met z’n tienen tegen Betis

Diego Costa kopte de enige goal van de avond binnen.
AFP Diego Costa kopte de enige goal van de avond binnen.
Atlético Madrid
ATM
Atlético Madrid ATM
1
0
Real Betis BET
BET
Real Betis
Atlético Madrid heeft een krappe 1-0 zege geboekt tegen Real Betis. Na twee afgekeurde doelpunten in de eerste helft volstond een treffer van Diego Costa, op assist van Rode Duivel Yannick Carrasco, voor de overwinning.
Canales wil Carrasco afstoppen.
AFP Canales wil Carrasco afstoppen.

Voor de pauze werden doelpunten van Correa (handspel) en Morata (buitenspel) afgekeurd door de VAR. De thuisploeg enerveerde zich en verdediger Hermoso pakte op het uur rood, maar twee invallers zorgden een kwartier voor tijd alsnog voor de verlossing. Costa kopte een vrijschop van Carrasco tegen de touwen. Opnieuw werd de VAR ingeroepen om na te kijken of Costa de bal niet met de arm had geraakt, maar het bleek de schouder te zijn en dus mocht het doelpunt doorgaan. Betis had geen antwoord meer in huis en verloor met 1-0.

In de tussenstand is Atlético derde met 66 punten, op veertien punten van koploper en stadsrivaal Real Madrid. Betis is tegenvallend dertiende.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.