Carrasco en co alleen derde na zuinige zege tegen Sociedad, al zal Torres toch niet heel goed slapen...

kos
Atletico Madrid heeft op eigen veld Real Sociedad over de knie gelegd. 'Los Colchoneros', waar Yannick Carrasco terugkeerde uit schorsing en de hele wedstrijd speelde,  haalden het met het kleinste verschil dankzij een doelpunt van linksachter Filipe Luis. Door de zege is Atletico minstens voor even alleen derde in de Primera Division.

Filipe Luis was in minuut 28 zelf het eindstation van een knappe aanval. De Braziliaanse linksachter combineerde knap met Griezmann en Torres en de ex-speler van Chelsea duwde het leer vervolgens keurig voorbij Sociedad-doelman Geronimo Rulli. Vooral Atletico kreeg daarna nog enkele uitstekende kansen, maar de mannen van Simeone sprongen daar te slordig mee om.

Vooral Fernando Torres liet een gigantische kans liggen. De ex-spits van Chelsea kon vanaf zo'n vijf meter de bal in het lege doel leggen, maar 'El Niño' trof de paal. En ook in de herneming liep het mis, tot frustratie van de vrijstaande Griezmann. Gelukkig voor de 33-jarige spits hield Atletico zijn voorsprong wel vast.

Atletico heeft na de zuinige zege 61 punten op de teller staan en de club uit de hoofdstad is daarmee alleen derde. Leider Real, dat wel twee wedstrijden minder speelde, pakte al 68 punten.

Carrasco viert met doelpuntenmaker Filipe Luis.
Getty Images Carrasco viert met doelpuntenmaker Filipe Luis.
AFP
Photo News