Cadena Ser ziet Courtois in 2016 bij Real Madrid

PHOTO_NEWS
"Thibaut Courtois zal de komende twee seizoenen voor Chelsea spelen, waarna hij in 2016 voor Real Madrid zal uitkomen." Dixit Jose Ramon de la Morena in het Spaanse radioprogramma 'El Larguero', een dagelijkse uitzending op radiozender Cadena Ser gewijd aan het voetbal. Vader Thierry Courtois heeft de zaak ontkend.

Cadena Ser is er dus zeker van. Courtois is aan zijn laatste maanden bij Atlético Madrid bezig en keept de volgende twee seizoenen bij 'The Blues'. Chelsea zou een bod van de 'Rojiblancos' hebben afgeslagen en de Rode Duivel aan zijn contract tot 2016 houden.

Bijtekenen bij de Londenaars zal Courtois vervolgens niet doen. Volgens de la Morena gaat de doelman daarna gewoon naar Real Madrid. Er zou al een voorakkoord bestaan met de 'Koninklijke', een beslissing die Courtois ook al meegedeeld zou hebben aan de bestuurstop van Atlético.

De vrijage tussen Real Madrid en Courtois is al een tijdje aan de gang. Hoewel Iker Casillas en Diego Lopez nog tot 2017 onder contract liggen bij de 'Koninklijke' jaagt president Florentino Perez op de handtekening van Courtois. Perez, een zelfverklaarde fan van de Rode Duivel, hoopt daarbij op de "goodwill" (sic) van zijn ex-trainer José Mourinho, nu aan het roer van Chelsea, waar Courtois dus nog tot 2016 onder contract ligt.

PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS