Better safe than sorry: Eden Hazard laat hechtingen verwijderen in eigen huis na grote schoonmaak

REUTERS
Speciale omstandigheden vereisen speciale maatregelen. Eden Hazard revalideert volop van zijn blessure aan de enkel. Gisteren mocht de Belg thuis twee dokters van Real ontvangen. Vooraleer zij 30 hechtingen verwijderden uit zijn enkel, werd eerst de omgeving gedesinfecteerd. 

Twee weken geleden werd Eden Hazard aan zijn rechterenkel geopereerd. Gisteren werden 30 hechtingen uit zijn enkel weggenomen.  In tijden van corona geen evidente ingreep, maar bij Real lieten ze niets aan het toeval over.

De plek waar de ingreep plaatsvond, ten huize Hazard, werd voor de gelegenheid gedesinfecteerd alvorens de ingreep kon plaatsvinden. Geen spectaculaire sterilisatie met mannen in witte pakken, maar wel de plek waar de ingreep zou plaatsvinden. Op die manier kon Hazard geen virus oplopen. Elke dag komen een dokter en een fysiotherapeut bij hem langs, beurtelings. Zij staan onze landgenoot bij in zijn revalidatie. Hazard heeft in principe nog meer dan anderhalve maand te gaan voordat hij terug speelklaar kan zijn.

Eden Hazard op krukken, met Olivier Renard en Thierry Henry.
Impacht Montréal Eden Hazard op krukken, met Olivier Renard en Thierry Henry.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Meert Dominique

    Zoals Madona zei in haar bad, iedereen is gelijk tegenover de coronavirus, arm en rijk. Maar sommigen zij duidelijk gelijker dan de rest. Het ga je goed, Eden.

  • Nancy De Cloedt

    Eden een spoedig herstel gewenst en blijf gezond en veilig