Bartomeu weerlegt geruchten: “Messi zei me dat hij carrière afsluit bij Barça”

Lionel Messi.
REUTERS Lionel Messi.
Naast de forse uithaal richting VAR en Real, kwam FC Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu ook met vrolijker nieuws voor de Barça-fan. “Lionel Messi heeft me gezegd dat hij zijn carrière afsluit bij ons.” Daarmee worden de geruchten weerlegd dat Messi volgende zomer weg wil. 

"Messi heeft gezegd dat hij zijn voetballeven hier zal afsluiten", zei Bartomeu bij de Spaanse betaalzender Movistar, kort na de 4-1-overwinning van FC Barcelona bij Villarreal. "Ik ga de details verder niet prijsgeven omdat we nu focussen op de competitie en we met veel spelers in onderhandeling zijn. Maar Messi heeft verklaard hier te willen blijven, we kunnen dus nog langer van hem genieten."

De 33-jarige Messi tekende voor het laatst in 2017 een contract. Die verbintenis loopt volgend jaar af. Volgens radiozender Cadena Ser is hij het met veel zaken binnen de club niet eens en twijfelt hij ook over het niveau van de huidige ploeg. Het verschil met koploper Real Madrid bedraagt vier punten, met nog vier duels voor de boeg.

Lees ook: 

Barcelona-voorzitter zag match van Real en windt er geen doekjes om: “VAR bevoordeelt altijd hetzelfde team”

Messi knuffelt Luis Suarez.
AFP Messi knuffelt Luis Suarez.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Tommy De Kinder

    Messi, Debruyne en Mbappe naar Real, Hazard op links, Kevin mid-mid, Messi op rechts en Mbappe in de spits. Dan Real gewoon de beste ploeg. Dan moeten er geen onbekende namen zoals Salah in het droomteam van 11 spelers staan. Mijn team wint echt wel hoor. Dat is respect.