Barça geniet weer volop van Suárez en Messi: duo scoort geweldige goals tegen Sevilla (4-0)

AFP
Barcelona
BAR
Barcelona BAR
4
0
Sevilla SEV
SEV
Sevilla

Voor wie er nog aan mocht twijfelen: na Luis Suárez is ook Lionel Messi terug. ‘Back in business’. De Uruguayaan, enkele dagen eerder al goed voor twee absolute pareltjes in de Champions League tegen Inter (2-1), scoorde opnieuw met een heerlijke retro. Op voorzet van Semedo haalde hij op het juiste moment de trekker over. Wat een timing. ‘El Pistolero’ op zijn allerbest. De Argentijn van zijn kant deed het in Camp Nou met een geweldige rechtstreekse vrije trap. Binnenkant voet geborsteld in de kortste bovenhoek. De doelpuntenteller is na een door blessures geteisterde start geopend. Tussendoor scoorden ook Arturo Vidal en Ousmane Dembélé. Die laatste met ook een pareltje na een individuele actie. Knipoog naar zijn immense talent, al liet de wispelturig Fransman zich in de slotfase ook nog uitsluiten. In La Liga is na speeldag 8 de orde alweer hersteld. Real en Barça staan na moeilijke openingsweken op één en twee. ‘Los Blancos’ tellen twee punten meer, Atlético volgt als derde hond op één punt van Barça.

Ousmane Dembele pikte zijn goaltje mee.
AFP Ousmane Dembele pikte zijn goaltje mee.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • AUGUSTIN GHIJSELS

    Nog een geluk dat ze Suarez niet verkocht hebben.Is ook een goalmachine.Dat bewees hij bij Ajax,Liverpool en Barça.En hij kan goed overweg met de Grootste.Die 2 gaan samen zelfs op vakantie met hun vrouw.Ze hebben Neymar echt niet nodig.Hopelijk krijgt Valverde weer wat krediet.