Atlético stribbelt nog tegen, al is Barcelona bij winst vanavond gewoon kampioen

REUTERS
Atlético Madrid heeft gedaan wat het moest. De Madrilenen wonnen hun partij in La Liga tegen Valladolid met het kleinste verschil. Barcelona moet nu dus vanavond zelf winnen als het kampioen wil spelen.

In het eigen stadion deed de nummer twee van Spanje het met 1-0 na een matige wedstrijd. Joaquín Fernández maakte na ruim een uur het doelpunt. In een poging te redden wat er te redden viel, werkte hij de bal achter zijn eigen doelman.

Het verschil tussen Atlético en Barcelona is nu 6 punten. Als de koploper later vandaag wint van Levante is het kampioenschap binnen. Er zijn in Spanje nog drie matchen te spelen. Formeel kan Atlético nog langszij komen, dan telt het onderlinge resultaat. Dat is in het voordeel van Barcelona.

REUTERS
REUTERS
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.