Altético Madrid klopt Villarreal met 3-1 en klimt op naar de derde plaats

REUTERS
Atlético Madrid
ATM
Atlético Madrid ATM
3
1
Villarreal CF VIL
VIL
Villarreal CF
Atlético buigt een achterstand tegen Villarreal om in een 3-1-overwinning. Dankzij die zege klimmen de Madrilenen op naar plaats drie in het klassement.

Yannick Carrasco vanop de bank en Diego Simeone vanuit de tribune zien hoe Atlético na ruim een kwartier spelen op achterstand komt tegen Villarreal. Paco Alcácer zet met een fraaie pegel de bezoekers op voorsprong. Nog voor de rust kan Correa voor de thuisploeg gelijk maken.

EPA

In de tweede helft gaan Los Colchoneros op zoek naar de voorsprong. Met de inbreng van João Félix komt die er ook. Koke kopt een voorzet van Correa voorbij de Villarreal-goalie in doel. Wat later schiet João Félix Atlético eigenhandig op 3-1. Een licht afgeweken schot belandt tussen de benen van Asenjo in doel. 

De Madrilenen komen in het slot van de partij niet meer in de problemen en slepen de overwinning over de meet. Atlético klimt dankzij die zege naar een derde plaats in het klassement. Villarreal blijft zevende in La Liga.

Photo News
EPA
REUTERS
EPA
EPA
EPA
Photo News
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.