Alcacer bezorgt Barça nipte zege tegen Sevilla in Messi's 600ste

Photo News
FC Barcelona blijft de zeges aan elkaar rijgen in de Spaanse Primera División. Tegen Sevilla ging het vanavond niet altijd even gemakkelijk, maar de 'Blaugrana' won wel met 2-1 dankzij twee goals van Alcacer. Tussendoor had Pizarro even voor onrust gezorgd in Camp Nou.

Nummer 600 was het vanavond voor Lionel Messi in het blauw-rode shirt van FC Barcelona. Maar hij moest de rol van matchwinnaar voor de verandering wel aan Alcacer laten. Die strafte al heel vroeg een misser van Sevilla-aanvoerder Escudero af. Barça bleef heer en meester, maar kort na de rust hingen de bordjes wel in evenwicht. Pizarro troefde Pique af en kopte fraai binnen. Lang duurde het Andalusisch feestje evenwel niet: Rakitic zette tegen zijn ex-club haarfijn voor, weer Alcacer deed de rest.

De Catalanen blijven zo met 31 punten alleen aan de leiding in Spanje. Valencia volgt met 27 punten, Atletico heeft er 23. Aartsrivaal Real Madrid volgt met 20 punten, maar heeft wel nog een wedstrijd te goed tegen Las Palmas.

REUTERS
AFP
AFP
AFP
AFP
AFP2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Chris Drulle

    Wanneer stapt het Catalaanse fc Barcelona uit de SPAANSE competitie? Geen woorden maar daden.

  • chantal keppens

    Wij hebben de match hier live meegemaakt ,kletsende regen maar een supermatch .messi is hier de god wie het wil wij hebben alles live gefilmd .en zijn nu just op hotel .wat een belefenis ....