Exclusief voor abonnees

“Hij is het jongetje op wie niemand kwaad kan zijn”: onze chef voetbal vertelt hoe Eden Hazard komende maand pas écht speciaal kan worden

Onze chef voetbal over Eden Hazard.
PN/HLN Onze chef voetbal over Eden Hazard.
Eden Hazard werd één jaar geleden voorgesteld als de nieuwste ‘Galactico’ van Real Madrid. Maar door heel wat blessureleed kan Hazard pas vanaf nu écht speciaal voor ‘de Koninklijke’ worden. Dat zegt onze chef voetbal Stephan Keygnaert. “Hij is graag gezien in Spanje, ze weten hoe goed hij is.”

‘Muchas gracias a todos... Hala Madrid!’

Een selfie met de fans.

Een kus op het embleem.

Waarna Eden Hazard verdween in de ­tunnel van het Estadio Santiago Bernabéu. Het is vandaag precies één jaar geleden – zijn galavoorstelling op het balkon en daarna op het heilige gras van Real Madrid Club de Fútbol.

Hij is in die twaalf maanden die erop volgden, een enkeloperatie incluis, éigenlijk nooit meer uít de tunnel ín het licht gekomen.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Willy OPDEBEECK

  Op Eden Hazard kun je inderdaad niet kwaad zijn, maar wel op een chef voetbal !

 • Berre Boon

  Niet afbreken, dit is onze beste Belgische speler ooit !!!!

 • Tim De Duwer

  Te zwaar aan het seizoen beginnen is eigenlijk een doodzonde voor iemand die zich net komt bewijzen bij Real Madrid.

 • Nadine Huldemont

  Het verschil met Messi ? Messi heeft zelden een mindere dag, Hazard speel 1 op 3 heel goed.