Wie betaalt 50 miljoen voor Alderweireld?

TOTTENHAM ZET RODE DUIVEL IN DE ETALAGE

Photo News
De stekker eruit. Tottenham dringt niet meer aan op een contractverlenging voor zijn hoogst aangeschreven verdediger, Toby Alderweireld (29). Te grote kloof tussen vraag en aanbod, te veel gekibbel. De Spurs hopen straks op een jackpot van circa 50 miljoen euro. Exit Toby.

Straks, bij de Rode Duivels, krijgt Toby Alderweireld ongetwijfeld een vraag over zijn contractsituatie. Een dooddoener of sussend antwoord zal volgen: "Ik ben gelukkig bij Tottenham." Of toch zoiets. Liever schopt hij niet tegen te veel schenen, maar of hij volgend seizoen nog in Noord-Londen voetbalt, is allesbehalve een zekerheid. Gesprekken over een nieuw contract zijn immers op niks uitgedraaid.

Je hebt 23% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Romain Nolf

    Een die zot is !

  • rudolf jacobs

    toby blijft dan nog wel een seizoentje en is dan transfer vrij simpel,voetbal is geen sport meer het is een mensen handel en heel veel zwartgeld,waar menig grote en politiekers met hun graaigelden mee tussen steken ,en bedrijven die geen belastingen betalen zeker in belgie,waar zelf voetballers minimum aan lasten betalen zeg maar zo goed als niets