Video met De Bruyne, Salah en Klopp doet fans Liverpool dromen van het onmogelijke

rv
Opmerkelijke conversatie zondagavond na afloop van de geweldige Engelse kraker tussen Liverpool en Manchester City (3-1). Kevin De Bruyne in gesprek met Mo Salah, waarna ook Jürgen Klopp zich in de debatten mengt. In een video, op de sociale media gepost door een Liverpool-supporter, zie je hoe de Duitse trainer het duo een minuutje gezelschap houdt om daarna afscheid te nemen met een amicale handshake.

Een meer dan waarschijnlijk louter onderhoudend gesprek, zeker tussen de Rode Duivel en de Egyptenaar: beiden hebben ze een verleden bij Chelsea. Maar het filmpje zet de fans van Liverpool wel aan het dromen. Hoe geweldig het wel niet zou zijn, mocht De Bruyne volgende zomer voor de Reds kiezen en de ballen er panklaar leggen voor hun ‘Fab Three’, Firmino, Salah en Mané. Onder de hashtag ‘KDB2020' zetten de supporters hun wenstransfer kracht bij, naar analogie met de hashtag 'Mbappe2020'. Die gebruikten ze om te mijmeren over een mogelijke overgang van het Franse wonderkind Kylian Mbappé naar Anfield. Al zijn de fans het eens: De Bruyne staat nog hoger op de verlanglijst dan Mbappé. “De perfecte vervanger voor Gerrard”, luid het.

De kans dat het ooit tot een transfer van De Bruyne naar Liverpool komt, is zo goed als nihil. KDB heeft nog een contract tot 2023 in het Etihad Stadium, waar hij wekelijks 300.000 euro opstrijkt. Weinig waarschijnlijk dus dat hij er snel wil vertrekken, laat staan dat Manchester City hem aan zijn grootste concurrent wil verkopen. Dan kunnen de fans van Liverpool maar beter dromen over de landstitel, wat de eerste in bijna 30 jaar zou zijn. Na de 3-1-zege tegen Man City staan ze 9 punten voor op de grote concurrent.

De Bruyne zondag met Fabinho voor zich in de Engelse topper op Anfield.
AP De Bruyne zondag met Fabinho voor zich in de Engelse topper op Anfield.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Dave Janssens

    Liverpool onder Klopp zou hem nochtans op het lijf geschreven zijn.