Trekt Eden Hazard straks naar Real Madrid? “Chelsea weet inmiddels al wel hoe laat het is”

VTM Nieuws

Mooie Boxing Day voor Eden Hazard gisteren. Goal nummer 100 voor Chelsea, goed voor de 0-1 op Watford. “Zijn ploegmaats moesten het hem tijdens de pauze zeggen, want zelf is hij daar absoluut niet mee bezig. Dat typeert Hazard”, aldus Kristof Terreur, expert van de Premier League voor Het Laatste Nieuws. Niet veel later was daar al doelpunt 101, waarmee de Rode Duivel de Blues vanop de strafschopstip de volle buit bezorgde op Vicarage Road (1-2).

Na de match verraste Hazard, die na dit seizoen nog slechts een contract heeft voor één jaar, ietwat door te stellen dat hij nog veel meer goals wil maken voor Chelsea om zo uit te groeien tot een echte legende op Stamford Bridge, zoals Terry, Lampard en Drogba. Terreur: “Op dit moment zijn er geen gesprekken gaande. Hazard heeft in november Chelsea laten weten dat hij voorlopig niet wil bijtekenen. Chelsea zal in januari nog wel eens een poging doen, maar ze weten inmiddels ook wel hoe laat het is. Ik denk dat Hazard graag ooit eens een keer de Champions League wil winnen. Dan zit je op dit moment bij Real Madrid op een betere plaats dan bij Chelsea.”

REUTERS3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Roger Roels

    Hij zal daar ook schitteren wees maar gerust, een speler van zijn kaliber schitterde overal

  • Geert De poorter

    Beter blijven! Komt daar amper aan spelen toe,of moet dringend aan zijn instelling werken,voetbal is een teamsport of je moet Ronaldo of Messi zijn en die zijn buiten categorie!

  • Peeters Freddy

    Waarom altijd maar gissen. Hazard trekt naar daar waar ze het meeste betalen, zo zijn geldwolven nu eenmaal.