Tottenham zegeviert na bijzonder fletse partij tegen Everton, Mourinho wint 200ste match in Premier League

AP
Tottenham Hotspur
TOT
Tottenham Hotspur TOT
1
0
Everton EVE
EVE
Everton
Tottenham heeft in een spektakelarme wedstrijd tegen Everton met het kleinste verschil gewonnen. De Spurs hadden genoeg aan een own-goal van Keane. Voor José Mourinho was het zijn 200ste zege in de Premier League. Toby Alderweireld stond in de basis. Jan Vertonghen viel enkele minuten voor het einde in. 

Zijn eerste 90 minuten sinds de lockdown. Een gele kaart en een clean sheet. Toby Alderweireld mocht redelijk tevreden zijn over zijn terugkeer. Tegen zijn zin had hij drie matchen langs de zijlijn moeten toekijken. Focus. Jose Mourinho prefereerde anderen. Spurs-Everton was een langgerekte geeuw met slechts twee pogingen tussen de palen. 

Het enige doelpunt hoorde niet tot die categorie. Keane devieerde een schot van Lo Celso dat naast zou vliegen in eigen doel. Aan de rust zorgden Son en doelman Lloris voor spektakel. De woedende keeper wou zijn Zuid-Koreaans ploegmaat te lijf gaan, omdat hij zijn verdedigende werk verwaarloosde. Maats moesten hen scheiden. In de kleedkamer legden ze het incident bij.

Jan Vertonghen kreeg nog drie minuten in blessuretijd. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.