The Generous One: José Mourinho gaat met tasjes vol eten langs Londense deuren

Twitter
José Mourinho (57) heeft zich van z’n beste kant laten zien. De Portugees stak de handen uit de mouwen en deelde eten uit aan kwetsbare ouderen. 

The Special One heeft in het voetbal meer vijanden dan vrienden. Maar achter die ruwe bolster schuilt een zachte pit. Dat ondervonden de vrijwilligers van het goede doel AgeUK vanop de eerste rij. José Mourinho kwam er helpen met de bedeling van maaltijden aan ouderen in Noord-Londen die hun huis niet meer kunnen verlaten door de coronacrisis. 

Het is niet de eerste keer dat Mourinho zijn groot hart laat zien. Vorig jaar gaf hij een ballenjongen de dag van z'n leven door hem te laten ontbijten met de spelers van TottenhamDe trainingen bij de Spurs liggen net zoals in heel Engeland nog stil tot eind april. De Premier League onderzoekt hoe het daarna verder moet met de competitie

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marcel Bontinck

    Verdiend 17 miljoen per jaar en liet zijn groot hart zien door een jongen met de club te laten ontbijten,op kosten van de club wel te verstaan.Hoe durven jullie zulke onzin schrijven.