Salah andermaal grote man bij Liverpool, dat over City naar leiding springt in Premier League. Knullige owngoal van Bournemouth gaat de wereld rond

Salah (rechts) viert met Van Dijk.
Action Images via Reuters Salah (rechts) viert met Van Dijk.
Bournemouth
BOU
Bournemouth BOU
0
4
Liverpool LIV
LIV
Liverpool
Liverpool heeft de druk weer bij Manchester City gelegd. De ‘Reds’ gingen zonet met 0-4 winnen op het veld van Bournemouth en springen daardoor minstens tot vanavond (om 18u30 trekt City naar Chelsea, red.) over de Citizens naar de eerste plaats in de stand. Mohamed Salah was met drie goals andermaal de grote man bij Liverpool, waar Divock Origi niet van de bank kwam. Bij de thuisploeg speelde centrale verdediger Steve Cook een dramatische partij, met een schlemielige owngoal als dieptepunt. Voor Liverpool, nog ongeslagen, was het al de dertiende seizoenszege.
REUTERS

De hattrick van Salah:

Salah is Cook te snel af.
Action Images via Reuters Salah is Cook te snel af.
Cook verschalkte zijn eigen doelman.
AFP Cook verschalkte zijn eigen doelman.

De owngoal van Cook:

Photo News

Na het laatste fluitsignaal pakte Salah ook nog uit met een knap gebaar. De Egyptenaar werd verkozen tot Man van de Match, maar hij gaf die trofee door aan James Milner, die vandaag zijn 500ste Premier League-match speelde:
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.