Romelu Lukaku: nu ook verkrijgbaar in een parfumfles

rv
Nu ook verkrijgbaar in een flesje: Romelu Lukaku. De Amerikaanse kledijketen Abercrombie and Fitch heeft ‘Fierce’ gelanceerd: een parfumreeks met Lukaku als uithangbord en model.

Tien jaar na campagnes voor Seat en Kinder Bueno in eigen land zal Romelu Lukaku nu ook de internationale billboards kleuren. De recordtopschutter bij de Rode Duivel is het gezicht van Abercrombie and Fitch, een Amerikaanse kledingmerk. Een deal die hij heeft te danken aan Roc Nation, de talentenfabriek van rapper Jay-Z waartoe hij sinds vorig jaar behoort. Die beheert zijn commerciële activiteiten en wil hem mondiaal uitspelen. Abercrombie zal Lukaku uitspelen op billboards in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en de Verenigde Staten.

Lukaku’s seizoen bij Manchester United zit erop door een hamstringblessure. Mogelijk heeft hij zijn laatste match voor United gespeeld. De spits overweegt een transfer. De lokroep van Italië: hij droomt van Inter, club die volgend seizoen de dominantie van Juventus hoopt te doorbreken. Bij United is Lukaku onder Ole Gunnar Solskjaer geen onbetwist titularis meer. Hij staat niet op de lijst van spelers die mogen beschikken, maar Lukaku wil garanties. Volgende week gaat Solskjaer om de tafel met onze landgenoot. Hij rekent nog op hem. Binnen United valt te horen dat ze hem enkel zullen laten gaan als er een aanlokkelijk voorstel binnenrolt - lees meer dan 80 miljoen.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ludo Dierckx

  Dit begint groteske proporties aan te nemen...als hij nu eens zou doen, waarvoor hij maandenlang langs de kassa mag passeren op United....en minder de pers halen met zaken uit het verleden of zaken die totaal niets met voetbal te maken hebben...ik hoop werkelijk dat OGS de stal uitmest op Old Trafford….

 • Rudolf Jacobs

  dat is zeker om dat hij hoopt zo het gat van 22500 euro per week verlies goed te maken,hopelijk alleen verkrijgbaar in engeland,

 • patrick renaerts

  Hopelijk heeft hij met parfum success, want in voetbal tegen de top zal het nooit lukken , enkel tegen janneke en mieke

 • Jan De Maeyer

  Fierce bestaat al lang.

 • Steven Vanden Broeck

  Sjah, zelf vele uren in de sportclub doorbrengende, kan ik tegen zo een lijf alleen maar U zeggen. De dag dat hij niet meer kan voetballen kan hij daarmee nog eens zo veel verdienen.