Roberto Martínez kan op beide oren slapen: blessure Lukaku valt mee

Photo News
De scan heeft geen ernstige schade aangetoond aan de rechterenkel. Bij Manchester United gaan ze ervan uit dat Romelu Lukaku (24) fit raakt voor de FA Cupfinale op 19 mei. 

Lukaku blesseerde zich zondag tegen Arsenal aan de voet. De spits verbeet even de pijn, maar vroeg vervolgens toch om zijn vervanging. Hij kon niet verder. Verdere onderzoeken maandag en dinsdag hebben een klein letsel aangetoond, maar geen dat zorgen baart. Zeker niet met het oog op het WK. Bondscoach Roberto Martínez kan op beide oren slapen. 

Ook Mousa Dembélé moest maandag tegen Watford (2-0 winst) met een licht enkelprobleem naar de kant. “Hij heeft zijn voet verzwikt”, verklaarde coach Pochettino. Dembélé hinkte op eigen kracht naar de zijlijn. Bij Spurs denken ze niet dat het ernstig is. De enkel is een van Dembélé’s pijnpunten. Hij sukkelde in het verleden meerdere malen met de voeten. Vorig seizoen onderging hij nog een operatie om hem van de slepende pijntjes te verlossen. Vertonghen speelde tegen Watford, Alderweireld bleef 90 minuten op de bank. Vincent Kompany raakt speelklaar voor komend weekend. Hij is niet meer geblesseerd. 

Getty Images
REUTERS9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • didier de coster

  radga jongen , nu zit ge met een groooot probleem, martinez heeft ook uw pas gezien waaruit de goal voorkomt en das nu juist waar hij zit op te wachten

 • Didier BRIGLIA

  ah wat een geluk he martinez de gewone spits zal er zijn,pffffffffffffffffffffff

 • Wouter Van de Walle

  Gelukkig maar, zonder hem zou het een ramp geweest zijn

 • CAMIEL DUSOIR

  herr Joos, ik zie ALLE matchen van het Engelse First divisie, dus bespaar me buiten Uw commentaar (bloemlezing voor lukaku)en laat ons hopen dat de kwartfinale binnenkort haalbaar is, hoewel wij spreken elkaar misschien nog via HLN NA de achtste finales (3juli)

 • frankie bressinck

  Aan alle duivels: laat die laatste wedstrijden van het seizoen gewoon schieten en zeg dat je vermoeid bent! Neymar die is slimmer, die is al 2 maanden uitgerust en zal ongetwijfeld dé ster zijn van het WK met als toppunt de wereldtitel!