Exclusief voor abonnees

Onze man in Engeland: "Twee aanslagen, maar geen complot"

Getty Images
Een roekeloze tackle op een smaakmaker doet de tongen altijd rollen. Dat Puncheon maar geel kreeg voor een aanslag op Kevin De Bruyne zorgde in Engeland voor onbegrip. Van een complot van onze WK-tegenstander is, ondanks twee Duivels op de draagberrie, geen sprake. In de geest van de sport leven ze met ons mee.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • victor elst

  In Duitsland zou die die Puncheon tenminste 5 weken geschort worden. Dat hij nu zwaar gekwetst is, is jammer voor hem, maar hij heeft het zelf gezocht ! Al die scheidsrechters krijgen mij een dikke nul. Opvallend dat nu steeds de enkels worden geviseerd, de scheidsrechters moeten DRINGEND behandeld, zij hebben enkel een naam, en dat is de schuld van de UEFA en de FIFA. Er moeten eerst doden vallen voordat zij naar hun broekzak pakken. ENKEL rechtstreeks ROOD !

 • Rudy Dozie

  Ik zou er geen hand voor in het vuur durven steken , geen complot tegen de Belgen !! De Engelsen willen ver gaan op het WK en ieder trucje op foutje of gekwetste van andere ploeg telt hier . Jammer maar het is zo!!

 • daniel vanmechelen

  En de twee zware fouten eerder op De Bruine, niet gezien zeker.