Offday voor Chelsea: Bournemouth stuurt Hazard en co met schaamrood op de wangen naar huis (en geschiedenis herhaalde zich)

Photo News
Bournemouth
BOU
Bournemouth BOU
4
0
Chelsea CHE
CHE
Chelsea
Een offday voor Chelsea. Op het veld van Bournemouth slikten The Blues een duidelijke 4-0-nederlaag. King en Brooks waren de kwelduivels van Chelsea. Eden Hazard probeerde wel, maar kon voor het eerst aan de zijde van nieuwkomer Gonzalo Higuaín te weinig zijn stempel drukken. Opmerkelijk: exact 364 dagen overkwam Chelsea hetzelfde. Op 31 januari 2018 gingen ze met 0-3 onderuit tegen... jawel, Bournemouth. Door de wanprestatie blijven de Londenaren vierde en moet het bang achterom kijken. Bournemouth viert feest en staat tiende. 

De thuisclub kwam na de rust op voorsprong. Eerst scoorde Joshua King, daarna David Brooks, vervolgens opnieuw King. Telkens waren de goals van knappe makelij. Ver in extra tijd zorgde Charlie Daniels voor nummer vier, waardoor de blamage helemaal compleet was. Chelsea deelt nu de vierde plaats met Arsenal, dat een dag eerder won van Cardiff City.

REUTERS
REUTERS
AP
REUTERS
AFP
AFP
Photo News3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Bert Van Roy

    Hoe speelt Hazard daar nog altijd ? Die ging een eeuw geleden toch al naar Real Madrid ? Net als Lukaku , Meunier, Praet en Witsel ? Of zou dit allemaal aanstelleritis geweest zijn van de Vlaamse gazetten ?

  • Johan Billiet

    Deed me een beetje denken aan Zwitserland - België.....zo vooringenomen dat men te luit wordt te lopen...immers waarom....op het einde van de maand staan de honderdduizenden euro's toch op de rekening...

  • frankie bressinck

    Die hadden toch een onklopbare doelman van 80 miljoen en een aanvallende toptrainer? Een simpele ploeg dat is Chelsea, dat Conte met deze spelers kampioen en FA cup won was een klein mirakel!

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00