Nog steeds ongeslagen: Liverpool komt met schrik vrij tegen West Ham United

AFP
Liverpool
LIV
Liverpool LIV
3
2
West Ham United WHU
WHU
West Ham United
Liverpool is nog steeds ongeslagen in de Premier League. Het zag er vanavond even slecht uit voor The Reds, maar na een flater van Fabianski werd West Ham United alsnog over de knie gelegd: 3-2.

Na nog geen tien minuten stond de 1-0 op het bord. Alexander-Arnold pakte uit met een fraaie assist, waarna Wijnaldum het leer in doel kopte. Maar Liverpool kon niet lang van die voorsprong genieten. Diop maakte er na een hoekschop 1-1 van, meteen ook de ruststand.

In de tweede helft klom West Ham prompt op voorsprong. Op naar een eerste en sensationele nederlaag voor Liverpool? Neen. De Engelse koploper kwam langszij, na een serieuze flater van Fabianski. En tien minuten voor affluiten maakte Mané het winnende doelpunt. Liverpool, dat zijn 18de match op rij won, blijft zo foutloos op Anfield in dit Premier League-seizoen.

Action Images via Reuters
AP
REUTERS
EPA1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • PETER VAN OYCKE

    Als LFC fan sinds 1972 kan ik alleen maar toegeven dat gisteren mijn favoriet team inderdaad heel goed weggekomen is. De verdediging was één grote zeef, verkeerde keuzes van Klopp voor het middenveld met salonvoetballers Keita en Fabinho en een ontstellend zwakke Salah met wie het van kwaad naar erger gaat. Als The Reds op die manier tegen Atletico spelen vrees ik dat hun Europees liedje is uitgezongen.