Niet te stoppen: Eden Hazard blijft scoren en aangeven bij Chelsea

REUTERS
Southampton
SOU
Southampton SOU
0
3
Chelsea CHE
CHE
Chelsea

De beste op dit moment in de Premier League. Full stop. Smaakmaker en topschutter in de Engelse topklasse: zeven goals en drie assists in acht wedstrijden. Eden Hazard (27) verkeert in de vorm van zijn leven. Een ongeslagen Chelsea rolde Southampton op met Eden Hazard als inspirator, Ross Barkley als de meest beslissende met een doelpunt en een assist. Ook Hazard deed niet onder.

Barkley lanceerde Hazard op het halfuur. Oog in oog met McCarthy faalde hij niet. Hij plaatste de bal netjes met de rechter in de verste hoek. Barkley verdubbelde na rust de score na een geweldige assist van Giroud. Eden Hazard had die aangever eerder kunnen hebben, maar na de perfecte counter liet Morata de open kans liggen. Een spits zonder vertrouwen. Even voordien had Kepa, de opvolger van Courtois, een uithaal van Redmond tegen zijn lat geduwd. “Kepa, you know. He’s better than f******* Thibaut”, zongen de Chelseafans. Thibaut Courtois verloor alle krediet bij de fans van zijn ex-club, toen hij een transfer naar Real Madrid forceerde en wegbleef van training.

In de blessuretijd trapte Morata toch een doorsteekpass van Hazard binnen. De architect van Chelsea in een aanval over 31 stationnetjes.

AFP
Photo News
REUTERS5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Lanclus

  Werner, waar heb je dat gelezen?

 • Verstraeten Dirk

  Euh waar heb je dat zien staan!?Werner Humblé??? A ja alleen City mag in pastel blauw spelen zeker i....t!

 • Peter Janssens

  Voor het einde van het seizoen naar Real Madrid

 • Guy Lenie

  En Real Madrid kan al 6 wedstrijden op rij niet scoren! Misschien hadden ze toch beter wat doorgezet in de transferperiode.

 • Werner Humblé

  Sinds wanneer speelt Hazard voor City