New York Red Bulls reageren harteloos op afscheid van 'stadsrivaal' Frank Lampard

Instagram Christine Lampard
Frank Lampard kondigde gisteren zijn pensioen aan als voetballer. De 38-jarige middenvelder besliste in november 2016 om zijn contract niet meer te verlengen bij New York City. Het hele internet overspoelde Lampard met huldigingen en complimentjes voor zijn mooie carrière. Enkel stadsrivaal NY Red Bulls kon het niet laten om een steek onder de gordel te geven.

De Engelsman was een vaste waarde bij Chelsea tussen 2001 en 2014, hierna moest hij andere oorden zoeken en ging hij na één seizoen Manchester City uitblazen bij New York City. In New York zijn er twee grote ploegen en de rivaliteit tussen beide is dan ook enorm. Zelfs zo groot dat de New York Red Bulls het niet konden laten om Lampard nog één keer belachelijk te maken bij zijn afscheid als voetbalspeler. Ze postte onderstaande GIF, waarin duidelijk te zien is hoe de middenvelder gepoort werd in een derby tussen beide ploegen.

De reactie van de rode uit New York getuigde van weinig klasse, gelukkig voor Frank waren er tal van andere sporters en clubs die wel respect hadden voor zijn grote carrière.