Exclusief voor abonnees

Mourinho prikkelt de analist Kompany: “Geen enkele keer heb ik jou gehoord. Geen enkele dank u, mister”

Sky Sports
“We.” Vincent Kompany (33) had het in de studio van Sky Sports amper een minuut over zijn avonturen bij Anderlecht. “Je kiest een bepaalde koers, maar je eindigt in het ongewisse.” Dat was het ongeveer. Als hij het op Sky over ‘wij’ had, sprak hij over Man City. De ex-aanvoerder zat op Anfield als analist en advocaat van City. Zijn leukste interacties: die met José Mourinho. The Special One grijnzend tegen Kompany: “Ik heb je niet gehoord toen ik jullie de titel bezorgde in 2014 door hier te winnen. Geen enkel telefoontje: thank you, mister.”  

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Roger Deprez

  Wat een arrogant ventje die Mourinho iemand anders de les lezen en de eigen flaters verdoezelen, wat Vincent allemaal heet bewezen verdient meer respect. Mourinho moet altijd de beste spelers hebben en dan lukt het nog nauwelijks en als hij dan een wereldtopper in zijn handen heeft ziet hij de kwaliteiten er niet van in. Een omhoog gevallen persoontje niets meer en niets minder.

 • François Nuyts

  Als je als trainer mislukt wordt je maar analist zeker ...

 • Sam Valkenborgs

  Tuchel, Ten Hag, Mourinho, Van Gaal. Verre van topspelers en amper prijzen gepakt al speler maar als trainer maniakaal bezig met het vak. Je moet Seedorf heten om een toptrainer te zijn.

 • Patrick De pauw

  Kompany is een nietsnut dus?hij zocht vlug een baantje want zijn voetballen is ten einde toch simpel en doordacht van hem?

 • Tessa Vandermout

  Topcoaches zijn in zowat alle sporten nitwits die gewoon het geluk hebben gehad om met zeer goede spelers te mogen/kunnen werken. Ik heb er ook zo een paar gehad in mijn sportcarriëre.