Mourinho mag z'n Belgen alwéér bedanken, Watford verliest voor het eerst in de Premier League

AFP
Watford
WAT
Watford WAT
1
2
Manchester United MUN
MUN
Manchester United
Manchester United heeft Watford een eerste nederlaag toegediend. De revelatie van het seizoensbegin in de Premier League moest in eigen huis de duimen leggen met 1-2. Lukaku scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd, Fellaini tekende voor de beslissende assist.

Net als Eden Hazard blijft Lukaku dus scoren. In moeilijke tijden kan José Mourinho altijd terugvallen op een van zijn trouwe volgelingen, zijn Mourinhistas. Romelu Lukaku, als tiener een fanboy van The Special One, redde zijn trainer voor de interlandbreak en zette Man United op het ongeslagen Watford weer tussen de mensen met een intikker. Zijn derde van het seizoen. 

Ook Marouane Fellaini speelde andermaal zijn rol: hij bediende met het hoofd Smalling voor de 0-2. Big Rom en Big Fella to the rescue dus. Crisis helemaal weg na 6 op 6, ondanks een aansluitingstreffer van Watford en een ultieme save van De Gea in de laatste seconden. Christian Kabasele vocht pittige duels uit met Lukaku. Die speelde niet zijn beste match, maar holde de ziel uit zijn lijf - een tackle voor eigen zestien in het slot. Watford moet de rol lossen bij leiders Chelsea en Liverpool.

Photo News
EPA
Thomson Reuters
AFP
AP7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Arthur Cnudde

  Rudolf jacobs heeft gelijk. Tenminste over Watford. Die spelen hier in België los kampioen met 20 punten voor. Daarom is dit een knappe zege van United en een mooie prestatie van Romulus en de koevoet (Fellaini). Voorts mag Liverpool van mij United tot gehakt malen dit jaar. Go Reds!

 • Niels Meyvisch

  Beste rudolf, het watje lukaku heeft de meeste goals ooit gescoord voor belgië. Heeft een prachtprestatie neergezet dit WK en zal dit volgende ternooi’en ongetwijfeld veder zetten. Terwijl u enkel commentaar kan geven van achter een klavier. Het is tijd om te stopppen met klagen op onze jongens. Ik ben er zeker van dat ook u rechtstond toen we wonnen van brazilië, wees dus geen succes suporter en Kruip terug in uw donker hol !!! MVG Een echte belg

 • Francis Smet

  En Lukaku maar afbreken, wordt eens volwassen aub, hij heeft zijn gebreken maar duwt ze er wel in. Als je al zoveel hebt gescoord als Drogba, en dat was zogezegd een wereldspits. Dus wat is Lukaku als je op deze leeftijd al zover staat !

 • Kris Vervaeke

  Een echt spitsendoelpunt ??? Sorry ik heb er gezien van Hazard maar niet niet van Luikaku . Als het nooit lukt met de voet proberen we met de buik . De rest van de wandelen en kansen verprutsen .

 • Ronny Popelier

  En toch scoorde Romelu Lukaku, dit is ook al zijn twintigste goal voor Man- U. Is nu ook recordhouder .