Man United-kapitein liket ontslagoproep Mourinho, maar biedt vervolgens excuses aan

REUTERS
Manchester United-aanvoerder Antonio Valencia heeft zijn verontschuldigingen aangeboden voor het liken van een Instagrampost, waarin werd gevraagd om het ontslag van coach José Mourinho.

Volgens Engelse media zou Valencia amper praten met zijn trainer en ook Paul Pogba is op ramkoers met Mourinho. Na afloop van het Champions League-duel met Valencia zou de Ecuadoraan een Instagrampost met zijn foto leuk gevonden hebben, waar in de begeleidende tekst stond: "Het is tijd voor Mourinho om te vertrekken."

Valencia zei kort daarna dat hij de post geliket had zonder de tekst te lezen. "Dit is niet mijn mening en ik bied mijn verontschuldiging hier voor aan. Ik sta volledig achter de manager en mijn teamgenoten. We geven alles om de resultaten te verbeteren."
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Sammy Borgoo

    De tijdperk van Zidane is aangebroken !