Man City maakt t-shirt van epische goal Kompany

rv

Binnenkort te verkrijgen in de shop van City: een T-shirt van het heroïsche doelpunt van Kompany tegen Leicester. De maker droeg het gisteren tijdens de parade. Het opschrift luidt: ‘Don’t shoot, No, Vinny, no! O captain, our captain.’ Het is een quote van enkele ploegmaats die het ergste verwachtten toen Kompany aanlegde. Het werd de mooiste goal uit zijn carriere en een beslissende in het titeldebat. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kaveh Ahangar

  Ben zelf geen supporter van Anderlecht maar ben heel blij voor het club. Kompany is een klasse speler met talent, doorzettingsvermogen en respect voor zijn mede spelers en club. Anthony Peeters ik ben met u eens, hij kon voor geld gaan spelen in China of VS enz... maar hij koos voor zijn oude club om die te helpen. Good luck VK.

 • Anthony Peeters

  Heel mooi dat hem niet kiest voor het grof geld uit China of Amerika maar zijn oude club wil helpen! Na het ontslag van Deschacht ben ik eigenlijk geen rsca supporter meer maar na dit nieuws is er toch terug een beetje hoop op herstel

 • Erwin Van Roy

  Hier in Belgiė wordt door de rsca haters kompany wekelijks afgebfoken. In Engeland en zelfs ver daarbuiten wordt hij op handen gedragen ex trainers en spelers zijn vol lof. De vraag is wie zijn ny de kenners de eerste zullen het niet zijn.

 • Peter Thys

  het was misschien niet de mooiste wel de belangrijkste ! Ik heb nog goalen gezien al deze maar die leverden niet allemaal een titel op in een heel moeilijke fase/moeilijke moment/strijd